Bel ons 026-2135625

Specialist in de markt van energielabels 

Door ons brede netwerk in het vastgoed ziet Directenergielabel.nl een groeiende behoefte aan partijen die energielabels leveren. Er zijn echter weinig bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van energielabels. Daarom helpt Directenergielabel.nl bedrijven op een soepele en kwalitatieve wijze bij het verkrijgen van energielabels.

Altijd maatwerk

Door onze ervaring in het vastgoed weten wij als geen ander wat er belangrijk is voor een energielabel. U krijgt daarom niet alleen snel het juiste label voor uw pand, maar ook een uitgebreide rapportage met aanbevelingen. Hierdoor bent u in staat snel aanpassingen te realiseren en uiteindelijk uw energiekosten te verlagen.

Volledig ontzorgt

Als eigenaar van een spand heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan het regelen van een energielabel. Toch bent u wettelijk verplicht voor elk pand dat u in eigendom heeft een energielabel te hebben. Directenergielabel.nl ontzorgt u volledig. Wij verzorgen de inspectie, de aanvraag en het afmelden bij het RVO. U krijgt binnen een week het energielabel toegestuurd.

Iedere type pand

Wij inspecteren en voorzien ieder type pand van een energielabel.

Binnen enkele dagen

Wij leveren energielabels binnen één week. Heeft u haast? Dan is het zelfs mogelijk om binnen enkele dagen een energielabel te regelen.

Door heel Nederland

Wij leveren energielabels voor panden door heel Nederland.

Binnen een half uur reactie

Heeft u een aanvraag ingediend? Dan hoeft u niet lang te wachten. Wij reageren binnen een half uur.

Vaste lage prijzen

Directenergielabel.nl heeft altijd vaste lage prijzen.

Portefeuille korting mogelijk

Heeft u meerdere panden waar u een energielabel voor nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor een prijs op maat.

Over Directenergielabel.nl

Directenergielabel.nl is opgericht vanwege de toenemende vraag naar energielabels voor utiliteitsgebouwen. Door de grote concurrentie binnen de markt wil Directenergielabel zich onderscheiden van de rest door de focus van het bedrijf te leggen op het bieden van goede prijzen, hoge kwaliteit en snelheid.

Door een brede achtergrond binnen het vastgoed is er in de organisatie bekend wat er van een ieder gevraagt word om een opdracht tot een succes te maken. Directenergielabel is een organisatie met een no-nonsense mentaliteit en wij gaan net dat stapje verder dan de concurrent om u te kunnen bedienen.

Kom bij ons werken! 

Wij zijn opzoek naar een EPA-U adviseur voor het opstellen van energielabels voor bedrijfspanden. Dit is mogelijk op ZZP basis maar eventueel ook in vaste dienst.

Daarom Direct Energielabel