Bel ons 026-2135625

Is een energielabel voor uw bedrijfspand verplicht?

Het energielabel voor een bedrijfspand is sinds 1 januari 2015 verplicht. Sinds 1 januari 2016 word er daadwerkelijk gecontroleerd op de aanwezigheid van het energielabel in de volgende gevallen:

  • Bij verkoop van een bedrijfspand dient u een energielabel te overhandigen aan de kopende partij. De verkopende partij is vrijwel in alle gevallen aansprakelijk voor de kosten van het energielabel.
  • Bij verhuur van een bedrijfspand aan een nieuwe partij of het verlengen van het huurcontract is het verplicht om een energielabel te overhandigen aan uw huurder.

Wanneer u tijdens een controle geen energielabel heeft kan de boete hiervoor oplopen tot €20.250,-. Wij van directenergielabel.nl kunnen u op een eenvoudige manier helpen met het krijgen van het energielabel voor een bedrijfspand. Neem direct contact met ons op.

Hoe werkt een energielabel voor een bedrijfspand

Bij woningen krijgt u een tijdelijk energielabel en kunt u dit label zelf definitief maken, bij bedrijfspanden is dit niet aan de orde en dient dit energielabel te worden opgesteld door een erkend deskundig bedrijf zoals Directenergielabel.nl.

De aanvraag van een energielabel voor een bedrijfspand is vrij eenvoudig. U vraagt het energielabel aan voor het oppervlakte wat u nodig heeft. Nadat uw gegevens zijn ingevuld zullen we binnen een half uur contact met u opnemen om een afspraak in te plannen op een door u gewenst tijdstip. Tijdens deze afspraak zullen we het pand opnemen en eventueel fotomateriaal verzamelen ter onderbouwing van het energielabel. Deze documentatie leggen we vast in de software en we melden het label af bij het RVO. U zult het label doorgaans binnen 1 week per mail of per post ontvangen.

Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Vaste lage prijzen

Portefeuille korting

Een energielabel voor uw bedrijf

Snel kwalitatief goede energielabels tegen scherpe prijzen.

Meerdere bedrijfspanden?

Heeft u meerdere bedrijfspanden? Dan bent u bij Directenergielabel.nl aan het juiste adres. Maandelijks voorzien onze gecertificeerde adviseurs tot 120 bedrijfspanden van een energielabel. Door deze ruime ervaring in de markt weten we hoe we met het beste resultaat uw kantoorgebouwen kunnen opnemen. Directenergielabel.nl is BRL9500 gecertificeerd waardoor we geen derde partij nodig hebben voor het afmelden van de energielabels.

Bij het aanvragen van meerdere energielabels kan de korting per label oplopen tot 100 euro, wij van directenergielabel.nl werken met vaste lage prijzen waardoor u altijd aan het juiste adres bent voor de beste prijs, de snelste service en de meeste ervaring.  

Kies het energielabel dat bij u past

Bedrijfspanden
0 t/m 100m2

345,-

exclusief btw


Bedrijfspanden
501 t/m 1000m2

€545,-

exclusief btw

Bedrijfspanden
101 t/m 250m2

€395,-

exclusief btw


Bedrijfspanden
1.001 t/m 1.500m2

€595,-

exclusief btw

Bedrijfspanden
251 t/m 500m2

€450,-

exclusief btw


Bedrijfspanden
1.501 t/m 2.000m2

€650,-

exclusief btw

Bedrijfspanden
2.001m2 en groter

Per offerte

Prijs energielabel

Voor panden tot 2.000 m2 hanteren wij vaste lage prijzen. Is de oppervlakte van het pand groter dan 2.000 m2 of heeft u meerdere panden in eigendom waar u een energielabel voor moet aanvragen, neem dan contact op voor maatwerk.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Neem contact met ons op voor portefeuille korting.

Waarom een energielabel?

Sinds 1 januari 2015 controleert de inspectie leefomgeving en transport of er een energielabel op een pand zit bij verkoop, verhuur of oplevering. Heeft het pand geen energielabel dan riskeert men een boete van maximaal € 20.250,- euro. Lees meer over energielabels

In drie stappen een energielabel

  1. Aanvragen van energielabel via de website
  2. Plannen & uitvoeren van inspectie
  3. Aanvragen energielabel & opstellen rapportage

Binnen enkele dagen een energielabel in huis